Train uw brein

Neurofeedback laat uw hersenactiviteit zien.
Train uw brein om uw doelen te bereiken.

De werkzaamheid van medicijnen bij psychische klachten is vaak beperkt. Ze leiden niet altijd tot betere zelfregulatie. Integendeel zelfs, want u kunt afhankelijk worden van uw medicijnen.

Met neurofeedback kunt u leren uw hersenactiviteit te beïnvloeden. Neurofeedback vormt een uitbreiding en ondersteuning van farmacotherapie en psychotherapie. Neurofeedbacktraining is vergelijkbaar met leren fietsen of zwemmen. Want dat kon u eerst ook niet en nu vergeet u dat niet meer. Het effect is dus vaak blijvend, het gaat immers om een training. Klachten nemen hierdoor in ernst en duur af.

Hoe start u een training?

Klik hier voor meer informatie over klachten die met neurofeedback worden aangepakt. U kunt dan binnen 10 dagen een afspraak maken voor diagnostiek. Daarna overleggen we over het verdere traject. Op dit moment kan dat na 14 dagen beginnen.

Ook kunt u via uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Dan heeft u binnen 4 weken een intakegesprek. Behandelingen worden dan binnen 10 weken vanaf de intake gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen.

Vindt u niet direct wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! Klik hier voor uw e-mailbericht of hier voor telefonisch contact.

Neurofeedback in Nijmegen: eenvoudig en effectief.

Heeft u een behandeling gehad voor een angststoornis maar bent u niet tevreden over het resultaat? Neem dan gerust contact op met EEG Resource in Nijmegen. Kijk ook naar onze pagina over angst en neurofeedback. Of bel 024-7503478 voor meer informatie.

Neurofeedback training, gemakkelijk en snel bij u thuis.  

Dit jaar kunt ook u heel eenvoudig en snel thuis trainen met EEG Resource! Steeds meer mensen ontdekken het gemak van onze thuistraining. Want die kunt u doen wanneer ú dat past.  Met onze laptops kunt u zelfstandig trainen. De software houdt uw vorderingen bij, waardoor neurofeedback eenvoudig wordt. Tegen een scherp tarief, zodat neurofeedback ook financieel haalbaar is.  En onder begeleiding van een geregistreerd neurofeedback-psycholoog NIP. Dat geeft vertrouwen en betekent persoonlijke aandacht voor uw omstandigheden. EEG Resource Nijmegen was de eerste professionele zorgverlener die thuistraining aanbood.

Wilt u meer weten? Lees dan hier verder…