Thuis trainen wanneer u dat wilt

Al sinds 2006 biedt EEG Resource neurofeedbacktraining bij u thuis aan. Het grote voordeel van deze vorm is dat u goedkoper kunt trainen. Bovendien bent u niet gebonden aan het bezoeken van de neurofeedbackpraktijk in Nijmegen. Dit bespaart u vaak veel reistijd. Het maakt ook training in het buitenland mogelijk. We hebben ervaring tot en met Zuid-Afrika! EEG Resource was de eerste organisatie in de wereld die deze vorm van neurofeedback aanbood. Ook thuis kunt u profiteren van deskundige neurofeedback: speciale software stuurt uw feedback. U hoeft alleen maar rustig de feedback te laten gebeuren. Op momenten dat het ú schikt. Eens in de drie weken overlegt u met uw psycholoog over de voortgang. Ook kunt u in Nijmegen persoonlijke coaching krijgen bij de veranderingen. Eenvoudiger kan het niet.

Voorloper

EEG Resource maakt deel uit van een internationaal netwerk. De vestiging in Nijmegen loopt echter voorop wat de thuistraining van neurofeedback betreft. EEG Resource ontwikkelt nieuwe diensten in samenwerking met onder andere de Radboud Universiteit Nijmegen en een aantal samenwerkende neurofeedbackpraktijken in de regio Nijmegen. EEG Resource Institute demonstreert de werkwijze graag voor u. 

EEG Resource en Neurofeedback

EEG Resource  werkt samen met Brain Resource Company, een internationaal netwerk met vestigingen in New York, Londen, Adelaide, Los Angeles en het hoofdkantoor in Sydney. In Nijmegen werkt psycholoog Rien Breteler samen met de Radboud Universiteit Nijmegen aan verschillende onderzoeken. Op meerdere locaties in Nederland werken neurofeedbacktherapeuten samen met EEG Resource Institute. Binnen deze samenwerking vindt ook verder onderzoek en deskundigheidsbevordering plaats.